Diskusjon:Nordisk råds litteraturpris

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gode lister og portaler Nordisk råds litteraturpris er en av Wikipedias Gode lister og portaler, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.


Hva gjør et bilde av en sangsvane i denne artikkelen? Jeg foreslår fjerning. Jokek 6. mar 2011 kl. 21:37 (CET)

Hva den gjør er forklart i billedteksten: den er et symbol for nordisk samarbeid. Hvis du vil fjerne det, så kan du gjøre det. Det er slik wikipedia fungerer. Mvh --M Haugen 17. apr 2011 kl. 13:42 (CEST)

Sortere[rediger kilde]

Kolonnen Forfatter burde sorteres etter etternavn. Jeg kunne ha gjort dette vha {{Sorterbar navn}} eller ved skjult tekst (span style="display:none;"), men har forstått det som at dette attributet helst ikke skal brukes. Finnes det andre løsninger? Mvh. --Wikijens 17. apr 2011 kl. 12:20 (CEST)

Enig i at det hadde vært en fordel å kunne sortere. Jeg kjenner ikke til noen innvendinger mot Mal:Sorterbar navn; så go ahead. Mvh --M Haugen 17. apr 2011 kl. 13:42 (CEST)
Jeg tenkte på Wikipedia:Tinget#Manifest: utryddelse av «style»-attributtet og Wikipedia:Underprosjekter/Utryddelse av «style»-attributtet. Så vidt jeg kan se bruker malen dette (span style="display:none;"), så jeg avventer litt. --Wikijens 17. apr 2011 kl. 13:59 (CEST)