Diskusjon:Nordfjordbrua

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er dette fremdeles aktuelt?[rediger kilde]

Så vidt jeg vet ble denne planen skrinlagt da forrige regjering vedtok at E39 skal krysse Nordfjord ved Svarstad. Prosjektet Byrkjelo-Svarstad ligger inne med plaleggingsmidler 2023-2025. Jeg kjenner ikke til politiske signaler om at den nye regjeringen har tenkt å endre på linjevaget her.

Når jeg søker på Nordfjordbrua på Google er det vanskelig å finne noe som ikke er skrevet av eller referer til Nordfjordbrua AS.

Det er helt greit at de fortsett arbeider for sin sak, og det er ingen som forlanger at de som tror på sitt prosjekt skal slutte å jobbe for det. Men det blir helt feil når Wikipedia når gir inntrykk av at dette er et planlagt prosjekt. Det blir særlig forvirrende når det først står at det planlegges som en flytebro, og i neste setning at det planlegges som hengebro. Her ser det for meg ut som om den andre påstanden referer til Svarstadprosjektet og ikke til Anda-Lote-prosjektet.

Det er i alle fall helt urealistisk at det vil bli bygget to bruer med et spenn på ca. 2 km, som ville blitt hhv verdens lengste og verdens tredje lengste brospenn, bare 30 km fra hverandre. Blir Svarstadprosjektet igangsatt, er Anda-Lote-prosjektet garantert dødt. 84.52.210.95 20. mai 2023 kl. 03:18 (CEST)[svar]

Jeg trur ikke det blir bru Anda-Lote. Jeg har skrivet mer om bru ved Innvik.--BIL (diskusjon) 20. mai 2023 kl. 09:11 (CEST)[svar]