Diskusjon:Nordfjord Nærradio

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Har nærradioen ei framtid, ein funksjon i denne tida, eller er det uinteressant? Som ein av dei frivillege medarbeidarane i Nordfjord Nærradio er eg interessert i å finne ut kva folk meiner og kva lyttarane mine ynskjer av meg. Mitt program heiter Kanodå? Tittelen er meint å vise at ein er spent på kva som kjem denne gongen. Programmet har mykje musikk knytt til tema innan kristenlivet og den kristne historia frå dei fyrste tider. Pr dato har eg laga 52 program i denne serien og har fått ein del positiv tilbakemelding. Har du ei meining om dette programmet eller Nordfjord nærradio i det heile, må du gjere vel å ta del i denne diskusjonen. Rastor 23. nov 2009 kl. 17:37 (CET)Rasmus Torvik

Jeg minner om at denne siden har til hensikt å diskutere artikkelens innhold, sturuktur og forbedringspotensiale. Selve radiostasjonen og sendinger må diskuteres på andre nettsteder. - mvh Mr. Hill 23. nov 2009 kl. 20:51 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nordfjord Nærradio. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 12:50 (CEST)[svar]