Hopp til innhold

Diskusjon:Niels Hertzberg (idrettsleder)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Landslagstrener ?

[rediger kilde]

Ja, jeg ser det står i VG-artikkelen at han er nevnt som landslagstrener. Men jeg finner han ikke i noen av disse Idrettsleksika Hvem er hvem i norsk idrett, (1986) Kunnskapsforlagets idrettsleksikon, (1990) eller i Hvem er hvem i norsk idrett? (1996), samt heller ikke på Håndballforbundets egne nettsider, så vil gjerne ha en bedre kilde på den landslagstrenerjobben hans. Så forsto ikke helt fjerningen av dette vedlikeholdsmerket {{tr|finner ingen kilde på Handball.no som bekrefter dette, mulig jeg ikke har lett godt nok?}} av Bruker:Finnrind i denne redigeringen. Mvh Migrant (diskusjon) 3. jun 2013 kl. 22:29 (CEST)

Et sitat fra Karl-Arne Johannessen i VG om at Hertzberg har vært landslagstrener skulle normalt være en helt gyldig referanse. Det er ikke spesifisert om det var for aldersbestemte lag eller dame/herre i VG, og heller ikke i artikkelen. Ordlyden i artikkelen burde imidlertid endres fra «arbeidet som» til «var» i henhold til kilden. Utifra det du anfører her (som er noe mer utdypende enn «finner ingen kilde på Handball.no som bekrefter dette, mulig jeg ikke har lett godt nok?») setter jeg inn {{bedre kilde}} med henvisning til denne tråden. Mvh Finn Rindahl (diskusjon) 3. jun 2013 kl. 22:46 (CEST)
Aftenposten nevner ham som landslagstrener/forbundskaptein i flere artikler/notiser fra høsten 1973 - 1975, før han ble utdanningskonsulent. Før det var han u-landslagstrener. Pål N. (diskusjon) 3. jun 2013 kl. 22:50 (CEST)
Javel men da ser det jo greit ut igrunnen... legg til de referansene også så blir undertegnede fornøyd. Mvh Migrant (diskusjon) 3. jun 2013 kl. 22:55 (CEST)