Diskusjon:Naturhistorisk museum (Oslo)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Snever artikkel[rediger kilde]

Denne omhandler kun Naturhistorisk museum i Oslo og er derfor snever, slik det er i øyeblikket. Den burde ha vært flyttet til Naturhistorisk museum i Oslo, som er artikkelens omdirigeringsside. Denne siden Naturhistorisk museum burde omhandle Naturhistorisk museum mer generelt, og ha ha lenker til det/de norske og noen (alle) andre. Jeg kan ordne dette, men har for tiden kun tid - noen få øyeblikk i løpet av døgnet til wikipedia, så det kan dra litt ut. Halvard 22. mar 2009 kl. 16:56 (CET)

Artiklen er snever som rakkern, den er rett og slett teksten fra en av museets egne foldere som jeg punchet in, fordi jeg mente det måtte stå noe. Om det er riktig å flytte oppslaget til Naturhistorisk museum i Oslo er jeg ikke sikker på, eventuelt birde det være «Naturhistorisk museum, Univeritetet i Oslo», som er museets fulle offisielle navn. Petter Bøckman 22. mar 2009 kl. 19:00 (CET)
Da flytter jeg til Naturhistorisk museum, Univeritetet i Oslo og sjekker opp lenkene, at de ikke går feil eller blir dobble. Så får tekstmengden heller utvides etterhvert. Halvard 22. mar 2009 kl. 21:27 (CET)

Åpningstider[rediger kilde]

Jeg vet ikke om det er riktig å ha museets åpningstider her. Wikipedia skal ikke være en hjemmeside. Halvard 22. mar 2009 kl. 16:56 (CET)

Helt klart ikke. – Danmichaelo (δ) 16. des 2012 kl. 00:11 (CET)
Denne glemte jeg å følge opp... Ja, i framtiden skal jeg forsøke å være litt mer konsekvent og slette slik informasjon med en gang - siden det klart ikke hører hjemme i et leksikon. -- Halvard (diskusjon) 20. des 2012 kl. 23:00 (CET)