Diskusjon:Nattverden (Leonardo)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Et problem med denne artikkelen er alt det som står om Dan Brown. Det burde slettes. Chrisglie 31. aug 2006 kl. 15:20 (UTC)

Rastløs?[rediger kilde]

At Leonardo var rastløs er det vel neppe mange som vil påstå, og særlig ikke når det gjelder denne muralen. Det gir absolutt ingen mening å påstå at han var rastløs om han ville bruke secco-teknikk fremfor fresco, siden det er sistnevnte som krever at man arbeider hurtig. Med secco-teknikken (som ble brukt på dette verket), så kunne man ta seg så god tid man ville.

Ganske utrolig at anekdoten om abbeden er nevnt, siden den sier (om man faktisk leser hele), at grunnen til at abbeden ble irritert var at Leonardo sto foran muralen i lang tid, gjorde fem seks forandringer, for så å gå for dagen. Med andre ord, nok et tegn (blant de store mengdene) på at Leonardo var en perfeksjonist, og alt annet enn rastløs.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nattverden (Leonardo). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 08:44 (CEST)[svar]