Diskusjon:Nashville sound

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Forsøkte å fjerne skrivefeil og det jeg mener er uencyklopedisk språk, men forholdet Nashville Sound-countrypolitan må countryologene ta seg av.
       Pål Jensen (diskusjon) 9. aug. 2016 kl. 21:50 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nashville Sound. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. jul. 2017 kl. 16:55 (CEST) 1

Skrivemåten[rediger kilde]

Artikkelen veksler mellom «Nashville sound», «nashville sound» og «nashvillesound». Jeg mener dette er en uencyklopedisk inkonsekvens – men at det bør være «Nashville sound» (separat skrivemåte som i engelsk, med stor forbokstav), eller «nashvillesound» (norsk skrivemåte). Det siste er på linje med f.eks. «osloborger» og «nordsjøoljen», men er jo sammensetninger av to norske ord. – Pål Jensen (diskusjon) 4. mar. 2018 kl. 12:32 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nashville sound. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 10. jun. 2018 kl. 05:11 (CEST)