Diskusjon:Naomi Oreskes

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Objektivitetsmerket[rediger kilde]

Objektivitetsmerket ble satt inn uten noen form for begrunnelse. Jeg fjernet det. Ikke sett det inn før du argumenterer for hvorfor det ikke er objektivt. nsaa (disk) 15. apr 2010 kl. 17:45 (CEST)

Fjerning av stoff[rediger kilde]

Kooper (diskusjon · bidrag) fjerner stoff to ganger, første gang uten noen forklaring, andre gang med denne Fjerner revisjon 6980162 av Nsaa The Oregon Petition sier veldig lite og er basert på en falsk rapport

Fjernet avsnitt av Saleem Ali

Oreskes' analyse ble også kritisert av University of Vermont professor innen miljøvitenskap Saleem Ali, som sa at å ignorere en begjæring undertegnet av 17 000 signaturer under beskyttelse av Oregon Institute of Science and Medicine som utfordrer ortodoksien.[1 1]

[…]

Referanser
  1. ^ [1] (arkivert 13. april 2008) «ignored a petition by 17,000 signatories under the auspices of the Oregon Institute of Science and Medicine that challenges the orthodoxy.»

Istedenfor å slette så innarbeid kritikken som du påstår finnes. nsaa (disk) 15. apr 2010 kl. 18:49 (CEST)

Henvisningen til The Oregon Petition må fjernes eller kraftig skrives om. For det første er ikke The Oregon Institute of Science and Medicine en vitenskapelig organisasjon, og for det andre så representerer klimaforskere, meteorologer og atmosfæreforskere en forsvinnende liten del av det totale antallet signaturer. Kooper 15. apr 2010 kl. 19:02 (CEST)

Fjerning av stoff 2[rediger kilde]

Jeg har fjernet en del stoff fra artikkelen i henhold til en diskusjon på Engelsk Wikipedia om fjerningen av nøyaktig det samme stoffet der. Kooper 16. apr 2010 kl. 01:42 (CEST)

Kan du gi en begrunnelse for hvorfor det skal fjernes her? nsaa (disk) 24. apr 2010 kl. 16:56 (CEST)
Jeg har nå satt inn igjen det Kooper fjernet. Stoffet er godt kildebelagt, og det er meget relevant å ta med siden rapporten er blitt benyttet for å påvise den såkalte «konsensus». Wikipedia skal beskrive virkeligheten og så vidt jeg ser er alt som ble fjernet godt dokumentert med kilder. Skal noe ut får du ta det trinnvis og påpeke eksakt hva som er problematisk med stoffet som er satt inn. nsaa (disk) 24. apr 2010 kl. 17:19 (CEST)
Det har allerede vært lange diskusjoner på Engelsk Wikipedia om innholdet i den teksten som du satte inn. Du ble hindret i å sette den samme teksten inn i den engelske versjonen av artikkelen, fordi at du brukte altfor mange selvrefererende kilder og meningsartikler som referanser. Som et resultat av alle disse diskusjonene på Engelsk Wikipedia, så synes jeg at teksten du har satt inn ikke passer inn i denne artikkelen. I den forbindelse har jeg satt på objektivitetsmerket på det aktuelle avsnittet, og jeg ville satt pris på om du ikke fjernet det før teksten som du satte inn er fjernet. Kooper 24. apr 2010 kl. 19:16 (CEST)
Spiller liten rolle - oversettelsen gir lite igjen til den som prøver å sette seg inn i stoffet. Man forstår at det er negativ omtale, men av hva og hvorfor? Kritikk av metoder, utførelse o.a. hører med til normal dagsorden i vitenskapsutviklingen (opponenter til en doktoravhandling er klassisk). Det er vel bare temaet som kan forsvare et - helst kortere - avsnitt i biografien hennes. Bjørn som tegner 24. apr 2010 kl. 21:01 (CEST)

Flytting av stoff[rediger kilde]

Har flyttet ut en del som ikke hører hjemme i en biografi. Stigmj 25. apr 2010 kl. 14:26 (CEST)

Dette er en god og akseptabel løsning. nsaa (disk) 25. apr 2010 kl. 16:02 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Naomi Oreskes. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. jul. 2017 kl. 16:36 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Naomi Oreskes. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. jul. 2017 kl. 16:45 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Naomi Oreskes. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. mai 2018 kl. 10:17 (CEST)[svar]