Diskusjon:NSU Motorenwerke

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvorfor har logoen blitt fjernet? Tror ikke det er noe opphavsrettsmessig problem å gjengi en logo til et bilmerke.

Logoen er ikke "fri" i den forstand at man kan bruke den til hva man vil. Det er policy på norsk WP å ikke gjengi logoer. Harald Hansen 31. jan 2007 kl. 12:11 (CET)
Harald Hansen: dette er bare tull. Ingen produsent/merkevareinnehaver vil nekte på at logoen deres blir brukt i et nettleksikon. Om de vil ha den fjernet, kan de i så fall si i fra, og så kan man fjerne den. Men man trenger ikke å fjerne den uoopfordret. På engelsk wikipedia er det masse bilfabrikklogoer, og det er ingen grunn til å ha annen praksis på norsk wikipedia. Dersom det er en slik praksis, er det bare å begynne å bryte den praksisen. Ingen skam å snu. Aspmann 2. mai 2007 kl. 16:11

Name NSU[rediger kilde]

NSU IS NOT "Neckarsulmer Strickmaschinen Union". The reason see German NSU-Page - Best Regards (JK) --84.164.161.253 29. jan 2007 kl. 22:36 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen NSU Motorenwerke. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 07:36 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen NSU Motorenwerke. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. mar. 2023 kl. 11:14 (CET)[svar]