Diskusjon:NSB type 31

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg har tilbakestilt noen få av de nylige endringene som er gjort i artikkelen, som jeg mener enten er misvisende, eller for stramme. Problemet er at vi har ikke veldig godt med kilder når det gjelder bruken av NSBs damplokomotiver generelt, så det går litt på skjønn her og tolkning av annen informasjon inn i emnet. Jeg tilbakestilte bl.a. info om det var en eller flere roterende ploger som typen var skyvelok for. Siden NSB hadde flere roterende ploger på Bergensbanen i bruk samtidig, er det ingen grunn til å begrense det til at type 31a bare skjøv én slik. At Bergensbanen bare har to lange stigninger endret jeg også til "flere", for hva er én stigning? Er det én eller flere mellom Voss og Taugevatn? Da kommer man bort i en definisjonsproblematikk som man unngår ved det mer romslige "flere". Poenget er ikke antall stigninger, men at de er der på en slik måte at det trengs maskiner med stor kapasitet til å komme seg opp. Men generelt vil det være bra om vi komme opp med konkrete kildehenvisninger. --Svein Sando (diskusjon) 27. jun 2013 kl. 12:01 (CEST)

Ellers kunne det vært artig å vite hvem 84.48.227.28 er. Hvilken kompetanse har du feltet damplokomotivhistorie, for jeg ser at du har redigeringer på mange av damplokartiklene her. --Svein Sando (diskusjon) 27. jun 2013 kl. 12:04 (CEST)

Jeg har tilbakestilt endringer gjort 6.10.13 av 80.202.57.79 fordi endringen gjorde teksten mer utilgjengelig for folk flest. Å endre "persontog" til "Pt." er greit nok for folk som er innforstått med disse forkortelsene, men det gjelder vel bare et fåtall. --Svein Sando (diskusjon) 14. okt. 2013 kl. 13:53 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen NSB type 31. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. mar. 2024 kl. 14:42 (CET)[svar]