Diskusjon:Nøstvettunnelen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Som vanlig er det sprik i hvordan navn på tunneler staves. Hva er det riktige? Vegvesenet oppgir Nøstvedttunnelen her. ZorroIII 11. sep 2009 kl. 09:43 (CEST)

Ås avis, som det lenkes til, klarer å skrive navnet på tre måter:[1] [2]
  • Nøstvetunnelen
  • Nøstevetunnelen
  • Nøstvedtunnelen
Kan noen sjekke hva som er skiltet på stedet? -PeterFisk 11. sep 2009 kl. 17:55 (CEST)
Jeg er ikke i posisjon til å sjekke, men noterer at gården Nøstvet som danner grunnlaget for navnevalget, er registrert med dette navnet også på Googles karter. Videre har Wikipedia konsekvent valgt å benytte denne stavemåten i all omtale av Nøstvetkulturen som rimelig nok også har navn etter samme gården. En rask kikk og telling på Google viser imidlertid at Nøstvedt - med d - forekommer oftere på nett, også i forbindelse med nevnte steinalderkultur. Så kanskje forvirrer jeg mer enn jeg klarer opp? At Ås avis nok er litt på jordet, er imidlertid sikkert. TorSch 12. sep 2009 kl. 10:15 (CEST)
Skiltet sier
Nøstvet-
tunnelen 
Lengde 3,7 km
ZorroIII 19. sep 2009 kl. 19:54 (CEST)

Bilde og skisse[rediger kilde]

Noen som kan få tatt et passende bilde, eventuelt laget en skisse over tunnel og tilhørende veisystem? mvh - Ulf Larsen 12. sep 2009 kl. 08:51 (CEST)

Det kan sikkert brukes noe fra OpenStreetMap, tunnelen ligger inne der. ZorroIII 12. sep 2009 kl. 09:37 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nøstvettunnelen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. sep. 2017 kl. 12:21 (CEST)[svar]