Diskusjon:Nøstvet

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Er litt i tvil om hvorvidt Nøstvet burde være klassifisert som "kultur i akershus", ettersom nøstvetboplasser finnes over hele sørøstlandet, særlig langs kysten. Boplassen kulturen har navn etter er forsåvidt i Akershus, men det er ikke noe spesifikt Akershus-fenomen sånn ellers. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Killingentelletilti (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Har skiftet ut Kategori:Kultur i Akershus med Kategori:Norsk kultur og Kategori:Akershus' geografi, jeg håper det treffer saken bedre. Jeg var midt i en større aksjon (norsk kultur etter fylke) og skummet denne artikkelen antakelig litt for raskt. BjørnN 8. jan 2006 kl.19:01 (UTC)

Her må det ryddes litt. Det er ikke slik at gården Nøstvet ga navnet til nøstvetøksa, som så ga navnet til nøstvetkulturen. Skal gi den korrekte versjonen. Colliekar 3. mar 2011 kl. 11:52 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nøstvet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. sep. 2017 kl. 12:21 (CEST)