Diskusjon:Morten Andreas Horn

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Crystal Clear app access.png Personen som omtales i artikkelen, er bidragsyter på Wikipedia på bokmål og riksmål.

Vedkommende er kjent som: Morten Andreas Horn (disk. bidrag)

Note to self...[rediger kilde]

Jeg er uvant med å ha en wiki-artikkel om meg selv, og har ingen formening om hvorvidt min person fyller relevanskriteriene for dette. Og i så fall - hvilke detaljer det er relevant å ta med. Det får andre vurdere! Jeg noterer dog at mange tilsvarende artikler om andre norske leger er atskillig kortere, og består ofte bare av ett avsnitt. På den annen side - i min rolle som "samfunnsdebattant" bruker jeg nesten konsekvent min kombinerte bakgrunn som lege og humanetiker, f.eks. som "tittel" når jeg skriver debattinnlegg. Så dersom noen skulle titte innom Wikipedia for å finne ut om meg, så forstår jeg at begge disse identitetene kan anses som relevante.

Når det gjelder publikasjonslister etc., så kvier jeg meg for å gå inn og redigere på dette. Vil dog nevne at min medisinske publikasjonsiste er noe lenger enn det som framkommer her (det er kun tatt med artikler i Tidsskriftet for den norske legeforening), og videre at min liste over debattinnlegg er større og annerledes enn det som framkommer her. Så hvis jeg skulle redigert en slik artikkel, ville jeg kanskje vurdert om disse referansene enten skulle utvides (men ville da bli veldig lange) eller heller sløyfes. Men som sagt - det får andre vurdere.

Jeg har ikke lyst til å drive å redigere oppslaget om meg selv, men har tillatt meg idag å rette opp noen små navnefeil, samt å prøve å kutte inn på linjeskiftene slik at artikkelen blir "strammere". Ellers håper jeg Wiki-samfunnet vil finne en god balanse for hvor mange bytes min ringe person fortjener.... ;) --Morten Andreas Horn (diskusjon) 24. mai 2013 kl. 23:57 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Morten Andreas Horn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. jul. 2017 kl. 12:18 (CEST)