Diskusjon:Mornai Tea Estate

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne artikkelens objektivitet har ikke blitt motstridd av noen. Jeg ber om at nye innlegg ledsages av forklaringer på denne siden.

I nåværende forklaring står det: "Grove påstander som må begrunnes eller fjernes!", Hvilke påstander siktes det til?: Les på normisjon.no, danmission.dk. Eierne av plantasjen har publisert bevis for det som står omtalt i artikkelen. Jeg legger inn linker om kort tid.
Link er lagt inn fra danmission.dk.
(redigeringskonflikt)Jeg er en noen som bestrider og jeg reagerer på setning som «...slitt med dårlig økonomi grunnet korrupsjon blant delstatsmyndighetene og illojale administratorer.» Det er påstander som må begrunnes med referanser eller fjernes. Jeg registrerer at verken den danske eller den engelske artikkelen om samme emne er i nærheten til å omtale de samme negative forhold. Innen dette forholdet er rettet opp skal Objektivitetsmerkingen stå. --Finn Bjørklid 26. jul 2007 kl. 00:02 (CEST)
Enda en gang: Link er nå lagt inn fra danmission.dk som er en av teplantasjens medeiere. Les innhold i artikkelen!
Og enda en gang: "verken den danske eller den engelske artikkelen om samme emne er i nærheten til å omtale de samme negative forhold." — H92 (d/t · b/c · @) 26. jul 2007 kl. 00:06 (CEST)
Kjære venn: Da er de artiklene kanskje ikke oppdaterte? Jeg har nå lagt inn en artikkel fra en av Mornais eierorganisasjoners egne sider. Videre debatt bør du ta med dem...
Jeg velger å avstå fra denne diskusjonen, da jeg ikke har nok kunnskap om emnet. Det står imidlertid litt på den norske siden om underslag osv. — H92 (d/t · b/c · @) 26. jul 2007 kl. 00:13 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Mornai Tea Estate. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 04:36 (CEST)[svar]