Hopp til innhold

Diskusjon:Mopedportalen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i juli 2008, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Bruk av big-boards.com som referanse[rediger kilde]

Jeg er meget kritisk til bruk av denne siden som referanse! Man må selv registrere sin side for vurdering, de sidene som er norske der er heller ikke de størst. Bruker man Alexa som utgangspunkt ser man at Mopedportalen er rangert som nummer 5881 blant norske nettsider, mens et forum som nybaktmamma.com ikke er nevnt i big-boards er rangert som nr 290 i Norge hos Alexa. big-boards.com er så mangelfull at den etter min mening ikke kan brukes som referanse på påstand som «Forumet er blant Norges største diskusjonsforum». Harry Wad 24. jun 2010 kl. 17:33 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Mopedportalen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. sep. 2017 kl. 07:47 (CEST)[svar]