Diskusjon:Montenegro/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

nederst på siden står det[rediger kilde]

... "land i europa" kasakhstan er med på den listen, men landet er ikke en del av europa...

Noget af landet ligger faktisk i Europa.
- Sarrus (dansk brugerdiskussionsside) d. 18. apr 2009 kl. 14:43 (CEST)

Avsnittet «Parlamentsvalg»[rediger kilde]

Jeg synes det blir alt for detaljert med en oversikt over valg i en hovedartikkel om et land, spesielt når vi har den utdypende artikkelen Valg i Montenegro. jeg foreslår derfor at avsnittet «Parlamentsvalg» med tilhørende underavsnitt fjernes, og at de viktigste data fra siste valg heller flettes inn i avsnittet «Politiske partier». Kommentarer? —Kjetil_r 21. okt 2009 kl. 16:54 (CEST)

Behov for oppdatering[rediger kilde]

Denne artikkelen er foreslått som ukens artikkel i uke 26, men det synes som om den har behov for oppdatering: Nyeste befolkningsdata som gjengis i tabellen under demografi er nå ti år gamle. Under politikk og administrasjon er det med en god del stoff om valg, men denne delen slutter med presidentvalget i 2008. Oversikten over parlamentsvalg slutter i 2006. Om jeg forstår det riktig er Milo Đukanović nå statsminister igjen. Forholdet til EU trenger også oppdatering. Det er vel startet forhandlinger om tiltredelse? – Ordensherre (diskusjon) 9. jun 2013 kl. 13:23 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Montenegro. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. jul. 2017 kl. 08:58 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Montenegro. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. jul. 2017 kl. 13:24 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 8 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Montenegro. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 04:20 (CEST)