Diskusjon:Mohammad Tahir ul-Qadri

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Muhammad Tahir ul-Qadri[rediger kilde]

Følgende tekst om Muhammad Tahir ul-Qadri er uleksikal, og mangler notable referanser – er det grunnlag nok for å fjerne den følgende teksten fra artikkelen?

«Han ble i 2009 anklaget for å være en mushrik (avgudsdyrker), fordi han tillot at folk gjorde sajda til ham, altså tilba ham. I den verdenskjente videon synger de på urdu og sier jish ja nazar ate hoo, sajde wahi karta hoon. som betyr slik som jeg ser ham (Tahir-Ul-Qadri), gjør jeg sajda. I tilegg står han for at det er ingen forskjell mellom Kaba og et hus fullt av idoler (bhott khana), ut ifra det som blir synget i videon.[1][2].»

(En muslimsk kamerat av meg som ikke hører til den trosretningen, har sagt at teksten kan tolkes som en svært negativ personkarakteristikk. I tillegg kan vi ikke finne tilsvarende anklager i den engelske teksten. ) --Uddevals 27. aug 2010 kl. 08:46 (CEST)

Hvis det ikke er belegg for å påstå noe som står i teksten (det fremkommer ikke av referansene) skal det kunne slettes. Er noe sjikanøst så kan det fjernes umiddelbart. Når vi skriver biografier er det opp til den som ønsker å beholde et element å sørge for at det holder det høye nivået vi tilstreber. Keanu 27. aug 2010 kl. 08:57 (CEST)
Sjekket lenkene i referansene og den ene leder til en video som er tatt bort fra youtube og den andre til en stengt nettside. Siden avsnittet da ikke er referansebelagt har jeg fjernet det fra artikkelen. Flott at du tok dette opp. Keanu 27. aug 2010 kl. 09:01 (CEST)

Fjernet drøftende tekst uten kilde - mulig POV[rediger kilde]

«Ved flere anledninger har han prediket ett sett med holdninger overfor vestlige journalister, men et helt annet overfor sine egne. Eksempler på dette er at han i vesten er imot dødsstraff og steining for blasfemi, homofili og apostasi i vesten, og hevder at disse reglene kun gjelder for muslimer, mens han i Pakistan er kjent som mannen som fikk gjennom en lov som sier at det er døden som er en passende straff for de samme "forseelsene" i hjemlandet, en lov som gjelder for alle, ikke bare for muslimer.» Dette trenger skikkelige kilder. WP er ikke sted for partsinnlegg --Vennlig hilsen Erik d.y. 12. aug. 2017 kl. 16:48 (CEST)