Diskusjon:Mobil innsats

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Veldig lite for en artikkel[rediger kilde]

En helt vanlig, liten norsk miltærøvelse syns jeg er i minste laget for en egen artikkel utfra de rådende standarder. __meco 8. nov 2006 kl. 16:21 (CET)

Ser ikke noe problem i å ha artikler som omhandler militærøvelser, spesielt ikke når de er av en «spesiell» art, slik denne er. Mer informasjon vil også bli lagt inn i artikkelen etter at øvelsen er ferdig. – Toreau 8. nov 2006 kl. 16:29 (CET)
Artikkelen gir ganske riktig inntrykk av at slike «reaksjonsøvelser» er noe alldeles spesielt. Det er de ikke. Dette virker som en ganske ordinær norsk militærøvelse. __meco 8. nov 2006 kl. 16:32 (CET)
Hvorfor mener du at en reaksjonsøvelse er lik andre øvelser? Og hva er en ordinær norsk militærøvelse? — Jeblad 8. nov 2006 kl. 16:59 (CET)
Jeg vil også gjerne vite definisjonen på en «ordinær norsk militærøvelse». Og såkalte «reaksjonsøvelser» er meget sjeldne, jeg har iallfall ikke hørt om det før (i så stor skala), da man alltid avtaler militærøvelser med de involverte avdelingene. – Toreau 8. nov 2006 kl. 17:39 (CET)
Det har vært noen få, blant annet en tidlig på 80-tallet (?) hvor en forsøkte å flytte en stor styrke nordover på kort tid. — Jeblad 8. nov 2006 kl. 17:47 (CET)
Vi har hatt ihvertfall én atskillig større reaksjonsøvelse enn dette. Uansett, militær reaksjonsøvelse eller beredskapsøvelse kan saktens være verdt en leksikonartikkel, men dette virker fislete. __meco 8. nov 2006 kl. 18:37 (CET)
En «beredskapsøvelse» er ikke det samme som en «reaksjonsøvelse». Du sier at det er blitt avholdt «ihvertfall én» tidligere. Mener du at den ene øvelsen er grunnlag nok for en egen (tema-)artikkel, og ikke denne? Og tror du ikke det ville vært nyttig å referere til faktiske øvelser i en evt. generell artikkel? – Toreau 8. nov 2006 kl. 23:52 (CET)
Egentlig syns jeg artikkelen fint kan inkluderes. Det er i og for seg ganske i tråd med mine ønsker for hvor lista her på Wikipedia skal befinne seg. Min reaksjon var derfor basert på en lojalitet overfor rådende konsensus. Dersom dere vil la denne artikkelen bestå så støtter jeg dette som et initiativ med sikte på å senke lista for inkluderingsverdige fenomener. __meco 9. nov 2006 kl. 01:00 (CET)