Diskusjon:Minutt for minutt

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Nyskapende?[rediger kilde]

Vel, at Norge, Verdens beste land å bo i, er gode på selvskryt er ikke noe nytt, men at man får seg til å hevde at et konsept som har eksistert i over 20 år[1] ellers i verden er "nyskapende" er toppen av kransekaka! Det eneste NRK har tilført sjangeren "minutt for minutt"-filmer, også kjent som cab view-filmer, Driver's eye view-filmer og Führerstandsmitfahrt-filmer, er at de har overført konseptet til andre transportmidler enn skinnegående, samt sendt opptakene direkte på TV. Selv Bahn TV, Deutsche Bahns TV-kanal, gjorde ikke det.

--Koppadasao (diskusjon) 9. apr 2013 kl. 01:19 (CEST)


  1. ^ Britiske Video125, en populær produsent av minutt for minutt-filmer, har produsert slike filmer siden 1984. Video125

NRK-programmer[rediger kilde]

NRKs sakte-TV-programmer er ikke begrenset til transportmidler selv om de startet med det og selv om enkelte av programmene ikke benytter begrepet «Minutt for minutt» i tittelen. Noen er nevnt i Utgivelser, NRK mens andre mangler inkl.:

--Ohedland (diskusjon) 30. nov. 2014 kl. 01:06 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Minutt for minutt. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. mar. 2023 kl. 02:18 (CET)[svar]