Diskusjon:Midtåsen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Villa Midtås eller Midtåsen[rediger kilde]

Artikkelens navn er Midtåsen, mens artikkelen begynner med Villa Midtås, det avviker fra hva vi vanligvis har gjort mht artikkelnavn og jeg foreslår at de to også bør samsvare her. Nettstedet for villaen omtaler den konsekvent som Midtåsen, så foreslår at begynnelsen av artikkelen endres til det. mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 13. jun 2012 kl. 17:46 (CEST)

Jeg har ingen skriftlige kilder å slå i bordet med i øyeblikket, men som Sandefjording med slekta i Kosmos noen titalls år må det regnes som pålitelig informasjon at jeg aldri har hørt brukt Villa Midtås. Helge Høifødt (diskusjon) 13. jun 2012 kl. 20:36 (CEST)
Det synes som om det er det offisielle navnet, noe som ikke er en uvanlig navnsetting på denne typen eiendommer:Kulturarv Vestfold, Riksantikvaren, Kulturminnesøk Vestfold, Digitalt fortalt, Vestfold fylkeskommune men det er selvfølgelig ikke noe i veien for at vi endre innledningen til Midtåsen, men legge til at eiendommen offisielt heter Villa Midtås. Jeg har oppfattet det slik, men det kan være feil, at åsen/området heter Midtåsen, mens eiendommer offisielt heter Villa Midtås.PaulVIF (diskusjon) 14. jun 2012 kl. 09:45 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Midtåsen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 01:41 (CEST)[svar]