Diskusjon:Metamorf bergart

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er det mulig å linke "metamorfose (geologi)" direkte hit? Når man er ute etter dette emnet er "metamorfose" det mest naturlige ordet og da havner "metamorf bergart" litt nede på listen. Martin83 26. mai 2006 kl.21:47 (UTC)

Hei. Det kan lages en pekerside, Metamorfose, som gir valg til de ulike betydningene av ordet. Skal ordne dette. Beste hilsen Halvard 28. mai 2006 kl.07:13 (UTC)

Jeg ser at Gabbro er oppført både under denne artikkelen (Metamorf bergart) og under Magmatisk bergart, dypbergart. Så vidt jeg kan se, ved å følge linken til artikkelen Gabbro, er det visstnok bare Magmatisk bergart som er korrekt (jeg er ikke en geolog eller belest i faget). Kan det være en god idé å fjerne Gabbro fra denne artikkelen?
- Trond Børge Krokli 26. des 2010 kl. 18:04 (CET)

Takk for årvåken lesning. Jeg har rettet opp feilen. Om du finner flere feil er det bare å rette de ... beste hilsen Halvard 27. des 2010 kl. 02:09 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Metamorf bergart. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. mai 2023 kl. 01:29 (CEST)[svar]