Diskusjon:Menneskerettigheter i Uganda

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Merking som uencyclopedisk[rediger kilde]

Artikkelen er på linje med flere tilsvarende merket uencyclopedisk, og det pågår en diskusjon på Torget om hvordan artiklene kan endres eller innpasses i eksisterende artikler. Eventuelle bidragsytere til denne artikkelen er velkommen til å delta i overnevnte diskusjon på Torget. mvh - Ulf Larsen 12. sep 2008 kl. 10:04 (CEST)

Blandet tematikk[rediger kilde]

Artikkelen tar opp to forskjellige tema som antakelig bør skilles i to, kanskje tre artikler. Det ene går på den generelle ytringsfriheten eller menneskerettigheter, mens det andre går på arbeidssituasjonen for journalister. I tillegg kommer situasjonen for media generelt inn i tematikken. Se også litteraturseksjonen i Hjelp:Studentoppgave i mediefag ved Langhaugen skole [1], der er det angitt lenker til kategorier på engelsk Wikipedia. I disse kategoriene er disse forholdene omtalt for en del land. — Jeblad 21. sep 2008 kl. 09:43 (CEST)

Flytter den til menneskerettigheter i Uganda, det virker som dette er en noe mer brukt tilnærming og blir noe mer generell. Jeg gir den da underoverskriften ytringsfrihet og er omtrent sammenfallende med pressefrihet og journalistisk arbeidsfrihet. — Jeblad 27. sep 2008 kl. 15:58 (CEST)
Det ble pressefrihet som underseksjon. Det er også laget en seksjon Uganda#Menneskerettigheter i foreldreaksjonen som viser til artikkelen som en «utdypende artikkel», dermed blir ikke artikkelen foreldreløs. Det finnes en egen side for å sjekke om det finnes foreldre for en side, under «lenker hit» i venstremargen, og i dette tilfellet vil lenken være Spesial:Lenker hit/Menneskerettigheter i Uganda. — Jeblad 27. sep 2008 kl. 16:35 (CEST)
Ingressen kommer fra den engelske artikkelen. Referanser er merket som sådan, i tillegg er det ført på en kategori og en iw-lenke. — Jeblad 27. sep 2008 kl. 17:10 (CEST)