Diskusjon:Melkestreiken

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Illustrasjonsbilde lagt inn, skift gjerne til noe bedre! :-)[rediger kilde]

Jeg har lagt inn et bilde i artikkelen da jeg anser at så godt som alle artikler blir bedre ved en eller annen form for illustrasjon (fotografi, tegning eller kart). Bildet er imidlertid ikke direkte knyttet til hva artikkelen omhandler og dersom noen finner en mer passende illustrasjon er det bare å fjerne den jeg har lagt inn og legge inn det som er bedre. Mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 23. apr 2013 kl. 15:34 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Melkestreiken. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. jul. 2017 kl. 05:58 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Melkestreiken. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. jul. 2017 kl. 04:31 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Melkestreiken. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. jul. 2018 kl. 03:17 (CEST)