Diskusjon:Mekanisk verksted

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelen har nå fått kilde. Kilden passer helt til teksten. Artikkelen er stubbmerket. Er det nødvendig, behøver artikkelen å være lengre? Siden den også har liste over mekaniske verksteder så er den lengre enn snl artikkelen. Stallo (diskusjon) 25. des 2012 kl. 17:10 (CET)

Jeg hadde en bok en gang som ble utgitt ved 100-års jubileet for opprettelsen av Mekaniske verksteders landsforening. Hvis jeg finner den igjen, kan jeg sikkert bearbeide/utvide artikkelen litt. Hebue (diskusjon) 31. des 2012 kl. 17:04 (CET)
Så bra! Hvis du finner den så kanskje den også kan være kilde til flere av artiklene Mekanisk verksted peker til. Det er flere av dem som er vedlikeholdsmerket og det er litt trist for det ser ut til å være veldig mye gode opplysninger, men flere er litt kildeløse. De ser ut som om de har fortjent bedre, men da må noen ta tak i dem. Stallo (diskusjon) 31. des 2012 kl. 20:42 (CET)
Veldig bra initiativ, men ser også kun er skipsverft som har navnet Mekanisk Verksted i seg som er listet opp her, og mener/tror uten å kritisere eller prøve å vite bedre at det finnes nok mer ærverdige Mekaniske Verksteder som kom før disse starter med å legge til Thunes Mekaniske Verksted. NB ser at listen ikke er komplett :) --Pmt (diskusjon) 5. jan 2013 kl. 23:25 (CET)
Jeg finner fortsatt ikke den nevnte boka, og ser dessverre ikke bort fra at den er forsvunnet (kastet?). Ekstra synd, fordi jeg føler litt personlig engasjement på dette. Min farfar var verksmester på Tunes Mekaniske :-) Men jeg får prøve å finne boka på et bibliotek (evt. univ.bibl). Hebue (diskusjon) 7. jan 2013 kl. 10:37 (CET)
Alltid en fordel å ha tilknytning til et tema, hjelper veldig når kilder skal leses og bearbeides. Orker du å gå på biblioteket så er ikke noe bedre enn det. Bibliotek er aldeles utmerkede innretninger som bare har en eneste feil, de fleste vil ha bøkene sine tilbake etter en stund. Stallo (diskusjon) 8. jan 2013 kl. 13:11 (CET)