Diskusjon:Martin Ystenes

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Den som legger inn at Ystenes' syn på vitenskap er korrekt, foretar slik en vurdering om sannhetsgehalten i hans teori. Hva er argumentene til fordel for dette? I alle fall må det kunne foretas en vitenskapsteoretisk bestemmelse av Ystenes' ståsted, som er et som langt fra alle innenfor vitenskapen deler med ham. Se eksempelvis vanlige lærebøker innenfor fagfeltet som domineres av en rekke teorier, ikke bare av en. Dermed bør artikkelen om Ystenes stå slik den står. Hvis ytterligere referanser til eller begrunnelse for ordbruken min ønskes, kan dette legges inn. Ordet "korrekt" har intet innhold ut over at en person bare simpelt HEVDER at Yestenes har rett - og dette uten noen tilhørende argumentasjon overhodet! Dette bør derfor bort.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 194.122.25.241 (diskusjon · bidrag) 11. sep 2007 kl. 23:26:43 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Artikkelen er oppdatert med på ordet som du kommenterer. Skal du endre teksten mer bør du ta det opp her, gjerne med referanser. nsaa 12. sep 2007 kl. 17:03 (CEST)

Referanser???? Da har du ikke forstått noe som helst til personen som diskuterer ovenfor. Ordet "presist" er per definisjon VERDILADDET og passer ikke inn i et leksikon som dette. Det representrer ideologi.

Hvis denne igjen endres tilbake til VERDILADDETE begreper (presis, nøyaktig o.l.) bør siden SPERRES inntil videre! Se diskusjon ovenfor.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 129.241.61.253 (diskusjon · bidrag) 23. feb 2008 kl. 00:56:36 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Martin Ystenes. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 21:58 (CEST)[svar]