Diskusjon:Martin Ødegaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Utvidet ingress[rediger kilde]

Ingressen burde vel vært en linje eller to mer, f.eks noe kort om mest lovende unge norske fotballspiller osv. Mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 17. feb. 2015 kl. 07:26 (CET)

Draktnr og utvidelse i artikkel[rediger kilde]

Følgende endringer er gjort: 1) Fjernet ref og henvisning til draktnr kun bruk i Champions League. Begrunnelse: Ødegaard har spilt førstelagsfotball for Real Madrid, og har således fått "etablert" et draktnummer. Det er ikke vanlig praksis med ref på draktnummer, med mindre det er kontroverser rundt dette. 2) Lagt til opplysning om debut for førstelaget i artikkelen. 3) Flyttet ref fra ingress til artikkel. Praksis er at ingress skal være oppsummering av innhold fra artikkelen, og at man ikke trenger referanser i ingress, med mindre påstandene er omdiskuterte eller kontroversielle. Grrahnbahr (diskusjon) 25. mai 2015 kl. 23:01 (CEST)

Kommentar : Det er ikke uvanlig at man har forskjellig draktnummer for klubbturnering i europa og i en nasjonal serie eller cupturnering, da det er 2 forskjellige turneringsarrangører og man sender inn lister over utatte spillere til de enkelte turneringer se de enkelte turneringsregler som oppgis av turneringsarrangørene som gjerne er en eller annen fotball myndighet for området den styrer. Ps. Det er forsåvidt greit å fjerne referansen på CL-draktnummer i infoboksen pga ; A) Han var ikke med i noen offisielle kamptropper for Real Madrid i Champions League-turneringen, og B) draktnummeret står nevnt i artikkeltekst med referanse. Ps2. Hvis han hadde vært med i en eller flere kamptropper med eller uten spilletid for Real Madrid i Champions League så mener jeg det hadde vært på sin plass med referanse i infoboks for forskjellige draktnummer, ettersom det kanskje ikke er så mange som tenker på at man kan ha forskjellige draktnummer i forskjellige turneringer. Mvh Migrant (diskusjon) 26. mai 2015 kl. 04:38 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Martin Ødegaard. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. jul. 2017 kl. 03:26 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Martin Ødegaard. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. jul. 2018 kl. 02:01 (CEST)

Ødegaards styrker og svakheter[rediger kilde]

Det er ikke lett å finn en autoritativ, samlet analyse av Ødegaard som fotballspiller. Det som nevnes er hans mentale styrke og selvtillit, som åpenbart er høy. Er det mulig for oss svært fotballinteresserte i fellesskap å lande en første versjon av en slik vurdering før vi tar teksten inn i selve artikkelen?

Forslag:

Ødegaard regnes nå for en komplett spiller etter at han har utviklet sin fysikk og derfor også bidrar solid defensivt. Hans største styrke er oversikt, bevegelighet og evne til å skaffe seg rom med og uten ball samt pasninger og frispark. Han er også dyktig i ballgjenvinning. Om det er noe han fortsatt bør jobbe med er det primært skuddkraft og bruk av høyrefoten til pasninger og skudd.