Diskusjon:Mark Steyn

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Medlem av Antijihadisme?[rediger kilde]

Dette er bunnmål av saklighet. Mark Steyn er ikke noe medlem av «Antijihadisme». Jeg ber vennligst om intervensjon fra en moderator. Jordenssalt (diskusjon) 24. jul. 2017 kl. 21:46 (CEST)

  • Pictogram voting keep-green.svg Gjort Men det har ingenting med usaklighet å gjøre. Det er bare en «egenskap» som ble overført fra Wikidata, og det er ikke alltid slike egenskaper kan overføres direkte til infobokser, slik det var skjedd her. Nå har jeg fjernet opplysningen fra Wikidata, og da forsvinner den fra infoboksen også. Det er ingen grunn til å mistenke noen bevisst sammensvergelse her. Honi soit qui mal y pense! Asav (diskusjon) 24. jul. 2017 kl. 23:04 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Mark Steyn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. mai 2018 kl. 01:50 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Mark Steyn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. jul. 2018 kl. 01:40 (CEST)