Diskusjon:Marius Helgå

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Crystal Clear app access.png Personen som omtales i artikkelen, er bidragsyter på Wikipedia på bokmål og riksmål.

Vedkommende er kjent som: Bombadil (disk. bidrag)

Fairytale Trash No.svg Denne artikkelen ble nominert for sletting den 16. august 2007, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Kilder[rediger kilde]

Ettersom denne artikkelen omhandler meg har jeg ikke så veldig lyst å redigere på den. Ser at det er lagt inn forespørsel etter kilder. Da artikkelen ble opprettet var jeg fortsatt aktiv politiker, og kilder på den politiske delen av artikkelen ikke særlig vanskelig å finne, blant annet hos Rana Kommune. Som kommuner flest oppdateres listene over politikere hvert fjerde år, og da er jeg blitt borte. Min beste kilde på både politikerdelen og korpsdelen av dette er derfor rett og slett å gjøre et søk i Rana Blad på etternavnet mitt. Når det gjelder fagforeningsbiten av artikkelen er også den delvis dekt gjennom ovennevnte søk, men i likhet med Rana Kommune har ikke NTL noen oversikt over tidligere landsstyremedlemmer liggende ute, så den er også fordampa nå. bombadil 3. mar 2011 kl. 15:25 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Marius Helgå. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 21:09 (CEST)