Diskusjon:Makpelahulen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvorfor kan det ikke være en egen side om Abrahamsmoskéen? Det er få som vet hva Makpela-hulen er, mens Abrahamsmoskéen faktisk er en stor moské som er svært sentral både geografisk og historisk. Det er et dårlig argument at ingen andre wikier har noen side om Abrahamsmoskéen. Da burde de fått en!

Det er også svært symptomatisk at det under bildet av Abrahamsmoskéen kun står at det er bilde av Makpela-hulen! Jeg foreslår også at avslutningsteksten "første jødiske bryllup i Hebron ble holdt i ....1968" blir fjernet . Hva har dette med Makpela-hulen å gjøre? En Wikipedia-side om hulen skal kun fortelle fakta om hulen og historiske fakta direkte knyttet til hulen. Dersom man ønsker å omtale jødenes tilbakekomst til Hebron, får en opprette en egen side om det! Dette usignerte innlegget ble skrevet av Ullevål (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det var da svært så konspiratorisk. Det var en jødisk helligdom lenge før muslimene kom til stedet. Hvis du vil opprette en artikkel om moskeen så får du heller gjøre det. --Finn Bjørklid (diskusjon) 26. aug 2013 kl. 01:19 (CEST)

Og det har jeg gjort... --Ullevål

Flett og flytt[rediger kilde]

Har lagt en flettingsmal her ettersom det finnes en i artikkelen Abrahamsmoskeen. Jeg er enig med forslaget og foreslår att man samtidig flytter artikkelen til ett religionsnøytralt navn ala enwp. Hubba (diskusjon) 2. okt. 2015 kl. 23:47 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Makpela-hulen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 18:11 (CEST)[svar]