Diskusjon:ML-gruppa Revolusjon

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg ser at den samme anonyme brukeren som slettet hele historieseksjonen for ML-gruppa Revolusjon også har postet snikreklame for tidsskriftet Revolusjon i artikkelen "Revolusjon". Jeg antar derfor at vedkommende anonyme bruker er medlem av Revolusjon eller evt. bare sympatisør.

Jeg mener at historieseksjonen slik den er nå gir en balansert og nøytral framstilling av ML-gruppas historie. Alt kan dokumenteres, så det faktiske innholdet er ikke så mye å diskutere. En annen sak er hva som er relevant og hva som bør vektlegges. Det samme gjelder artikkelen "Kristine Mollø-Christensen" der den samme anonyme brukeren har slettet en rekke dokumenterbare opplysninger som endog er tatt rett ut av tidsskriftet Revolusjon, ML-gruppas eget organ. Dersom vedkommende anonyme bruker har bedre kjennskap til ML-gruppas historie enn artikkelforfatterne, oppfordrer jeg den anonyme brukeren til å registrere seg og evt. komme med egne korreksjoner til artikkelinnholdet i stedet for å bare slette andres bidrag.

Nøytral?[rediger kilde]

Ser at noen her har skrevet at Rødt er "et nytt venstrereformistisk parti" som kom av en sammenslåing av RV og AKP. Rødt er selverklært venstreradikale, ikke venstrerefomistiske. Det vil med andre ord si at de foretrekker revolusjon fremfor reform. Dette er åpenbart skrevet av en som ikke er noe særlig for Rødt, og mest sannsynlig fra ML-gruppa. --Madstarrr 28. des 2011 kl. 22:36 (CET)

ML-gruppa revolusjon ble nedlagt i 2013, all informasjon om gruppa er fjernet fra deres nettsted.[rediger kilde]

Ber om at Kimsaka slutter å slette denne setningen: ML-gruppa revolusjon ble nedlagt i 2013, all informasjon om gruppa er fjernet fra deres nettsted.

Hvis en går til revolusjon.no så vil en se både øverst på sida og på http://revolusjon.no/om-revolusjon at ingen organisasjon er nevnt. Når det ikke blir drevet noen form for propaganda for en organisasjon på deres egen gamle nettside så er organisasjonen bort.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen ML-gruppa Revolusjon. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. jan. 2022 kl. 10:34 (CET)[svar]