Diskusjon:MF «Beffen»

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

"De senere årene har det blitt åpnet en rute nummer 2. Denne traffikeres også av en "BEFFEN-båt"-som tidligere gikk for Bergen Elektriske. Denne er i all hovedsak lik BEFFEN avbildet her, men er i tre og med blått skrog og hvitt overbygg. Ruten går fra Fisketorget til Tollbodkaien og markedsføres som en rute "til Akvariet". I motsetning til den tidligere omtalte ruten som er en helårsrute går denne sistnevnte kun sommerstid, altså i turistsesongen.

Fra sommeren 2009 kommer det trolig en tredje fergerute på vågen. Bak planene står noen av byens utelivskonger. Ruten blir trolig fra Fisketoger, via Bryggen / Mariakirken (Hvor Beffen idag har kai) og videre ut mot Akvariet. Etter planene skal denne få kai enda nærmere, altså lengre ut i Vågen enn ruten til Tollbodkaien"

Dette føler jeg trenger en kilde. Jeg har ikke hørt om dette før...

Historie[rediger kilde]

Skulle ha retta språket i historieavsnittet, men finner ikke teksten, bare masse linjer med graps der. Hvor er artikkelteksten blitt av?Dette usignerte innlegget ble skrevet av 193.69.51.133 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Har fått overskrift her men ikke svar. Hvor blei det av artikkelteksten? Det står "Ved starten gikk det fire små ferger i seks ulike samband på Vågen og Puddefjorden. [4] Denne fergen er den tolvte i rekken." Hva peker "denne" på? Mangler noe tid her. Kan noen rydde her?

Trenger opprydding[rediger kilde]

Jeg tror artikkelen trenger en smule opprydding eller klargjøring. Det er vel greit å ha en enkelt kategori om fenomenet Beffen, men slik den står nå er det litt ullent hva som er hva. Ifølge infoboksen er båten bygget i 1977, i kategoriene er den fra 1894, og Commons-kategoriene om båtene fra både 1977 og 2015 (eller 2014) har interwiki til denne artikkelen. Blue Elf (diskusjon) 19. nov. 2017 kl. 14:13 (CET)[svar]