Diskusjon:Lyes Abid

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hva mer trengs av referanser? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 80.212.56.87 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Artikkelen har IKKE referanser, kun noen eksterne lenker, hvor jeg har fjernet uaktuelle/kommersielle sider (kan brukes som referanser men ikke som eksterne lenker). Jeg skal merke i artikkelen det som bør settes referanser på. Se forøvrig her hvordan man setter referanser, og mitt eksempel i artikkelen. Om du ikke får det til kan du liste de her, skrive hva de er referanse til, så kan noen andre legge dem inn. Mvh KEN 17. feb 2011 kl. 18:33 (CET)


Hallo? Les inne på feks Caramboles nettside, så ser du at 90% av det som står her er dokumentert, de fleste artistene som nevnes er utgitt der, hvor Abid er kreditert. Jeg kjennern, og jobber på plateselskapet. Det er CaramboleGroup som eier Radio Pluss, gå å se på feks brøneøysundregisteret så ser du at han er sentral i ledelsen... Hvorfor er du så streng? Det er ingen som har bestridet opplysningene, tar du et google søk dukker det opp hundre, tusenvis av linker som tydlig viser at Abid har vært ganske aktiv i platebransjen i lang lang tid...84.209.102.18 17. feb 2011 kl. 20:17 (CET)

Og feks groove.no og musikkonline.no er annerkjente platebransjenettsteder, hvor det kommer tydlig frem navn på artister, utøvere osv,84.209.102.18 17. feb 2011 kl. 20:19 (CET)


Hva faen, er dere gestapo eller noe? Alt som er lagt ut er dokumentert, hvorfor tar dere bare bort ting, jeg har brukt fuckings lang tid på å skrive, sjekke, og finne ut av ting, og merker at dette er skikkelig irriterende!

La ting stå, faen, det er jo referert til seriøse nettsteder, og hvis dere hadde giddi å sett litt hadde dere selv sett det.84.209.102.18 17. feb 2011 kl. 20:23 (CET)

Les hva en REFERANSE er for noe, og ro ned språket. Slik språkføring er ikke akseptert på WP, og vil føre til at du blir blokkert for redigeringer. Nei, vi er ikke Gestapo, men vi har regler. Følg dem ! KEN 17. feb 2011 kl. 22:24 (CET)


Vel, det står i offentlige registere om at han har et eier/leder forhold til feks Carambole Records, Stereopol Studio, Radio Pluss, i tillegg til at det står på cgroups egen nettside, så det er referert, og bekreftet. Der vil du også se utgivelser, som du får kjøpt over alt, itunes, platekompaniet, og de fleste utsalgssteder, og Lyes er kredidert som gitarist på dette. Så hva er egentlig problemet ditt/deres? Når plateselskapet bekrefter på en proffesjonel side at en utøver deltar på visse utgivelser, så er det en referanse, det er ikke mitt lille private nettsted, men et annerkjent proft selskaps egen side.

Jeg har sett lignende ting bli skrevet av en haug andre artister, uten at dere har oppført dere som om man var i høyesterett med kraftige krav til bevisførsel. Bare fordi du ikke har hørt om noe, betyr ikke at det ikke er reelt. Dessuten er det ingen som har kommet med noen innsigelser, annet enn dere selv`? Dere ødlegger virkelig gleden med å bidra her inne, er det virkelig slik dette stedet skal være. Et par diktatorer som skal skremme bort andre? Og når det gjelder språkførsel, så har ingen kalt dere noe krenkende, når ble det unormalt i Norge å si faen???84.209.102.18 18. feb 2011 kl. 21:53 (CET)

Referanser er vel så mye fordi noe bør kunne dokumenteres om 5, 10, 20 år - ikke at det er nødvendig eller ikke for innvidde her-og-nå. Enkelte vanlige muntlige uttrykk er ikke ønsket skriftlig i WP-sammenheng. That's life for you too! Bjørn som tegner 18. feb 2011 kl. 23:13 (CET)

Vel, det er vel og greit, men jeg ser at hvis feks Universal Music har en utøver på sine nettsider, blir det lett brukt som referanse, men ikke når Carambole Records gjør det. Som nevnt tidligere, så står 90% av påstandene i denne artikkelen, i offentlige registere, utgivelsene er i de fleste vanlige salgskanaler, og plateselskapet har bekreftet mye under sine utgivelser. Det vil ikke forandre seg om 5 eller 10 år, så jeg skjønner ikke poengene deres. Hva i deres mening er bedre referanse på en utøvers deltagelse, enn plateselskapet, hva i dere mening er bedre bekreftelse på en persons eier/leder forhold til en bedrift enn offentlige registere? 84.209.102.18 20. feb 2011 kl. 12:16 (CET)

Det er den som skriver påstander i en artikkel som må dokumentere at det er riktig ved å påføre referanser, hvis det blir stilt spørsmål om dette. Grunnen til dette er for at det er mange som "skryter" på seg ting og mange som driver med å oppretter tulleartikler. De referanseløse påstandene er nå fjernet fra artikkelen, siden referanser ikke er påført. KEN 20. feb 2011 kl. 12:42 (CET)

Hei. Frank Næss her, ansvarlig redaktør for Radio Pluss. Vi kan bekrefte at Radio1 sender på vår sending på FM 101,1 i Oslo, og samsender i Ski/Akershus på 103,4. Dette er velkjent bransjeinformation, som Medietilsynet kan bekrefte. Det er Carambole Group, som Abid er medeier i, som eier disse stasjonene, og jeg vil anbefale alle moderatorer, om å skru på radioen, så vil dere selv høre dette. :) Har nå lagt til noen næringsliv roller, som klart bekrefter at Abid er tilknyttet styret i Radio+, og en oversikt over våre stasjoner i Oslo, Ski og Trøndelag.Frank71 20. feb 2011 kl. 16:56 (CET)

Takk, men referansen bare viser verv, ikke eierskap. Teksten må enten endres eller referanse påføres. KEN 20. feb 2011 kl. 17:14 (CET)
Bare hyggelig! Jeg har forandret medeier til sentral, da selskapet er registrert i England, og slike opplysninger ikke er tilgjengelig på nettet. Håper det er tilfredstillende? Frank71 21. feb 2011 kl. 10:29 (CET)
Den er grei for meg ! --KEN 21. feb 2011 kl. 14:55 (CET)