Diskusjon:Lydighet (hundesport)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Uheldig tittel[rediger kilde]

Denne artikkelen handler utelukkende om hunder og bør derfor vurderes flyttet til lydighetstrening (jf. engelsk obedience training), hundedressur eller noe tilsvarende. Lydighet som sådan er ikke relatert til hunder spesielt. –Peter J. Acklam 25. mai 2005 kl.12:57 (UTC)

Tja, det er jo ikke trening, men snarere en konkurranseform der trening selvsagt inngår. Ei heller er det hundedressur, som er et mer vidtfavnende begrep. Fenomenet heter faktisk lydighet, selv om jeg selvsagt ser problemet. Det store spørsmålet blir vel snarere om begrepet lydighet vil bli benyttet i særlig grad til annet enn nettopp hund? Evt. om det da er mer praktisk å flytte artikkelen eller subsidiært legge en lenke i toppen av den til eventuelle andre forklaringer? Mvh. Tbjornstad 26. mai 2005 kl.21:50 (UTC)
Jeg har nå gjort Lydighet til en pekerside. - Soulkeeper 21. okt 2010 kl. 10:14 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lydighet (hundesport). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. apr. 2019 kl. 06:53 (CEST)[svar]