Diskusjon:Lushons plater

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Trenger referanse??[rediger kilde]

Du trenger ikke en referanse til dette om du leser boka jeg nevnte. Siden denne ikke ligger ute på nett, som de fleste andre bøker, er det ikke mulig å referere til den. Jeg har begrunnet påstanden med prøvbare argumenter, og fjerner dermed denne kommentaren Rkarlsba 15. jul 2009 kl. 11:31 (CEST)

Detta er et leksikon, ikke en plass for din vendetta. Kom med referanser, eller ta dette til VG-debatt eller en blogg eller noe. Burjy 15. jul 2009 kl. 11:35 (CEST)
Hvis du legger på en "hvem sier dette" etter hvert ord, så blir det enda bedre... Rkarlsba 15. jul 2009 kl. 11:44 (CEST)
Hadde ikke trengt det om du ikke skreiv om og brukte diskusjonsteknikker uten referanser i artikkeln. Kom med referanser - ikke di ega synsing! Burjy 15. jul 2009 kl. 11:50 (CEST)
(redigeringskonflikt)Særlig ting som omhandler levende personer krever solide kilder/referanser. En tolkning her av bokens innhold bryter vår politikk om nøytralitet og objektivitet. Skal dette skrives må du kunne finne en ekstern referanse/kilde som omtaler det du her har ført inn. nsaa (disk) 15. jul 2009 kl. 11:36 (CEST)
Jeg har skrevet om ordlyden litt, men mener denne bør stå der. Om noen andre som har lest begge bøkene kan uttale seg, så hadde det vært fint. Rkarlsba 15. jul 2009 kl. 11:40 (CEST)
Du kommer med subjektiv synsing. Det er ikke no som passer i et leksikon. Ikke misbruk wikipedia! Finn deg et anna forum til detta! Burjy 15. jul 2009 kl. 11:49 (CEST)
Hvis du hadde tatt deg bryet med å lese bøkene, så hadde du raskt sett at jeg har rett. Dette er ikke misbruk av wikipedia, det er faktaopplysninger som hører hjemme her! Rkarlsba 17. jul 2009 kl. 10:49 (CEST)
Selv om bruker Burly bruker en tone og et språk i diskusjonen som heller ikke er helt bra, har han rett i en ting: Noen må ha skrevet om saken i et refererbart forum - og det bør ikke være nødvendig å lese boken for å forstå antydninger om plagiat/tett på. Så sterke påstander MÅ ha uavhengige og verifiserbare kilder av en viss tyngde for å få stå. Det holder ikke at en selv har sett, hvis en ikke er autoritet - og har publisert det annetsteds. Bjørn som tegner 15. jul 2009 kl. 13:10 (CEST)

Jeg har fjernet de subjektive antydningene om plagiat og satt inn baksideteksten fra boken. Jeg vil sette pris på om alle som skriver her om mine bøker, holder seg til en saklig og objektiv tone. Med vennlig hilsen Andreas Bull-Hansen

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lushons plater. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. jul. 2017 kl. 01:03 (CEST)[svar]