Diskusjon:Localhost

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Tilbakekobling, hva med Reversoppslag[rediger kilde]

"Tilbakekobling", er det rett ord? Jeg har alltid brukt reversoppslag, men bruken burde sammenfalle med bruken i artikkelen om DNS, men det står ikke så mye om reversoppslag der. 84.48.23.161 10. jul 2007 kl. 22:00 (CEST)

Rar setning[rediger kilde]

"For informasjon om fil systemet datamaskin program, se localhost (datamaskin program)". Den setningen gir ingen mening i mine øyne. Foruten orddelingsfeilene, så har jeg aldri hørt om "localhost"-programmet. Hva betyr "fil systemet datamaskin program"?84.48.23.161 10. jul 2007 kl. 22:06 (CEST)

Eksempler på nyttig bruk av localhost[rediger kilde]

Man burde kunne sortere bruk av "ping" utenom selve hoveddelen av artikkelen, det virker ikke nødvendig å måtte bruke en kommando som eksempel på nyttig bruk av "localhost". Hva med å si at localhost er nyttig for å teste om nettverksenheten er i drift, eller at mange tcp/ip-baserte tjenester bare lytter til trafikk via localhost av sikkerhetsgrunner? Det virker mer relevant for "localhost", enn å også måtte forklare hva kommandoen "ping" gjør eller hvordan man tar den i bruk. 84.48.23.161 10. jul 2007 kl. 22:06 (CEST)

Opprydding. Teknisk hjelp ønskes[rediger kilde]

Jeg har ryddet opp i teksten til denne artikkelen, som tydeligvis var maskinoversatt fra engelsk wp, med et fullstendig skrekkelig og nesten uforståelig språk! Men da mine detaljkunnskaper om nettverk ser ut til å svikte meg er det mange tekniske uttrykk og termer i artikkelen jeg er usikker på, og all hjelp fra personer med mere detaljert nettverkskompetanse vil bli satt umåtelig stor pris på. Bare gå gjennom artikkelen og korriger for fote. Geanixx 12. sep 2007 kl. 23:18 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Localhost. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. jul. 2017 kl. 23:18 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Localhost. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. apr. 2019 kl. 05:03 (CEST)