Diskusjon:Liste over norske arkitekter

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 21. januar 2012, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

før jeg evt bidrar til denne lista: Hva er det tenkt at den skal inneholde? Kriterier for å inkluderes? Kanskje Edorfbir kan foreslå - i en kort starttekst/«ingress»mvh NAPkjersti 12. jan 2012 kl. 20:18 (CET)

Fortsatt sier ingressen lite om hvem som har bestemt at de er fremtredende. Jeg har ikke noe problem med å se at de listede arkitektene & bygningene er notable, men det vil gjøre det lettere for flere å bidra til å utvikle og vedlikeholde en slik liste, hvis man har klare kriterier/kilder for utvalget. Ellers: Det er svært vanskelig å skille mellom enkeltpersoner og firmaer i arkitektverden. Så å si alle i hovedlisten har/hadde egne firma, store eller små (som regel kalt arkitektkontor eller arkitektpraksis), så listen bør nok ikke deles opp i enkeltpersoner og firma. mvh NAPkjersti 5. feb 2012 kl. 11:04 (CET)

stilretning/periode[rediger kilde]

Jeg tror kolonnen med "stilretning" kan sløyfes. Den kan bli ganske krevende å følge opp. Det vil i det minste kreve god fagkunnskap. Den er igrunnen ikke nødvendig, så lenge man har arkitektenes fødsels- og dødsdato. Det sier ihvertfall noe om perioden. Synspunkter? mvh NAPkjersti (diskusjon) 2. mai 2012 kl. 14:17 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over norske arkitekter. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 11:03 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over norske arkitekter. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. des. 2023 kl. 16:28 (CET)[svar]