Diskusjon:Lauvkniv

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Det er ikke så mye en kan skrive til dette. Bør bevares til senere fletting i større artikkel. Bildet ble enormt.

Lauvkniv.jpg
Jeg har en anmerkning om bildet. Det er for usynlig. Du bør jobbe med bildet i Photoshop eller lignene program. Det er flott at du kan tengne og vi trenger flere slike brukere. Dessverre er det vanskelig å se motivet. Jeg tok meg den frihet å jobbe litt med det. Først Auto Levels, deretter øke kontrasten, så beskjæring (mye unødvendig luft), og reduserte størrelsen. Se eksempel her - og se fort for dette bildet vil sikkert bli slettet fra Commons før vi får sukk for oss. Jeg synes du bør gjøre tilsvarende med dine framtidige bilder. --Finn Bjørklid 23. okt 2006 kl. 20:33 (UTC)
Håper de to herrer har fått sukk for seg, Commons:Deletion_requests/File:Lauvkniv.jpg slettedebatten er i gang (tok riktignok tre år). Finn Rindahl 5. nov 2009 kl. 17:01 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lauvkniv. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. mai 2019 kl. 20:09 (CEST)