Diskusjon:Langøy kapell

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Men hvor i Tingvoll ligger Langøy kapell?

Langøy kapell - hölzerne Langkirche von 1935 auf der Insel Langøy.

Skal da ligge helt nord i kommunen på Langøya. Banangraut 30. des 2007 kl. 02:18 (CET) Takk krg 30. des 2007 kl. 22:45 (CET)

Kunne vi få en kartposisjon her? Og gjerne et bilde eller annen type vitnesbyrd fra eget besøk?
Det er påfallende at ingen av bygningene på Langøya i Tingvoll er merket av som annet enn private hos Statens kartverk (Norgeskart.no). Videre er kapellet tilsynelatende ikke omtalt hos kirkelige myndigheter i forbindelse med Tingvoll. Derimot er det en rekke bilder på nettet av Langøy kapell i Averøy. Disse er identiske med det ene Langøy kapell som er omtalt i kirkeleksikonet på samme side som Averøy-kirkene. Tyskerne kan ha tatt feil, og de har ikke noe bilde. Vinguru (diskusjon) 7. sep 2013 kl. 13:45 (CEST)
Kan legge til at selv om dette oppslaget er lagt i kategorien "Kulturminner i Tingvoll", finnes det ikke noe tilsvarende oppslag på kommunelisten eller hos Riksantikvaren. Det gjør det derimot for Averøy kommune. Vinguru (diskusjon) 7. sep 2013 kl. 13:49 (CEST)
Dette er nå plassert i Averøy kommune, der det hører hjemme. Vinguru (diskusjon) 27. jan. 2014 kl. 06:56 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Langøy kapell. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 06:00 (CEST)[svar]