Diskusjon:La voix

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Tittelen er på fransk. På fransk, og alle andre språk (med unntak av engelsk) brukes ikke stor bokstav i annet enn første ord i sangtittel, såfremt det ikke er egennavn i tittelen. Så såfremt hun ikke synger om Stemmen (med stor S) så skal den være på «La voix». At svenskene ikke fikk det riktig er deres problem. Det er en mengde eksempler med norsktitlede sanger som bruker stor bokstav i hvert ord på norsk wikipedia, men det betyr ikke at det er riktig (mange sanger som ble skrevet før den moderne tendensen med store bokstaver kom som har fått tilført denne uvanen]. Så.. synger hun om stemmen eller Stemmen? TorbjørnS 11. apr 2012 kl. 16:32 (CEST)

For øvrig kun den svenske wikipedia som bruker stor V. Og der var det en kort debatt i 2009 om hva som var riktig, men kom aldri frem til noen konklusjon.TorbjørnS 12. apr 2012 kl. 09:01 (CEST)
Jeg mistenker også at stor V skyldes anglifisering. Den ligger også som «La voix» på iTunes Store. – Danmichaelo (δ) 11. jun 2012 kl. 15:40 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen La voix. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. mar. 2022 kl. 02:58 (CET)[svar]