Diskusjon:Løkke bro

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er det noen som kan verifisere siste rettinger av Løkke bro mht. Sandvika videregående skole og Handelshøyskolen BI? Bidragsyteren, 194.19.28.243 er anonym, så jeg må spørre her.

Nasjonalgalleriet eller Chicago?[rediger kilde]

I teksten står det at maleriet "Løkke bro" henger i Nasjonalgalleriet, og når man klikker på bildet, er det opplyst at det henger i et galleri i Chicago. Hva er riktig?

Ref spørsmål fra Bendik; Det stemmer at det nå er Sandvika Videregående skole som har flyttet inn i "BI-bygget". BI har flyttet inn i nytt bygg i Nydalen i Oslo. Iris


Har sett det med egne øyne i Nasjonalgalleriet for en del år siden. kort tid etter at Norsk Arbeidgiverforening bladde opp penger for å kjøpe det. Det kan ha vært på slutten av 1980-årene F.bendik 5. des 2006 kl. 15:04 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Løkke bro. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 15:43 (CEST)[svar]