Diskusjon:Kurt Foss

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fletting[rediger kilde]

Jeg er redd det kan føre til rot å flette artikler om personer. Problemet begynner allerede når fødselsår skal kategoriseres osv. osv. I dette tilfellet vil det nok være bedre å opprette en helt ny artikkel om radiofantomene som dekker den felles historien. BjørnN 9. okt 2008 kl. 16:05 (CEST)

Dette synes jeg er en usedvanlig kortsynt og tåpelig idé. Selv om Kurt Foss og Reidar Bøe var uadskillelige som duo burde de begge være store nok til å få hvert sitt oppslag på wikipedia. At de i tillegg kunne få en egen side som duoen Kurt Foss & Reidar Bøe er en annen sak. Vi ofrer ofte alt for mye plass på dagens helter, mens de som står som søyler til tross for tidens tann og lange tidsspann skal avspises som fyllstoff, kan ikke karakteriseres som annet enn nærsynt og kortsiktig. Forhåpentligvis varer wikipedia lenger enn til 2009. Skjerp dere! Erik Henning Edvardsen 2. des 2008 kl. 22:55 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kurt Foss. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 03:37 (CEST)[svar]