Diskusjon:Kulturministeriets forfatterpris for børne- og ungdomsbøger

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelnavnet[rediger kilde]

Jeg synes det virker litt forvirrende at det danske navnet Kulturministeriets forfatterpris for barne- og ungdomsbøker ikke er beholdt. I og med at det står Kulturdepartementets forfatterpris ser jo ved første øyekast ut som en norsk og ikke en dansk pris. Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 8. jan 2011 kl. 21:11 (CET)

Jeg flyttet siden - meningen var å flytte til det heldanske originale navnet på prisen, men jeg blingset og skapte hybriden "Kulturdepartementets forfatterpris for børne- og ungdomsbøger", hvilket jeg på ingen måte kan være bekjent av. Imidlertid klarer jeg ikke å få flyttet denne artikkelen i mål - når jeg forsøker å rette min egen feil, får jeg beskjed om at jeg ikke får lov å gjøre endringen. Så: kan noen andre være snille å hjelpe meg med å rydde opp etter meg? Jeg er helt enig med ASOs gamle kommentar: dette er en dansk pris som bør omtales ved sitt danske navn; vi skal ikke finne opp et norsk navn på prisen. At det norske Kulturdept deler ut en tilsvarende pris, gjør det ytterligere uheldig å ha et norsk navn på denne artikkelen/prisen. Annelingua (diskusjon) 2. mar. 2019 kl. 04:39 (CET)[svar]
Fikset. M14 (diskusjon) 2. mar. 2019 kl. 07:01 (CET)[svar]
TAKK! Annelingua (diskusjon) 5. mar. 2019 kl. 21:28 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kulturministeriets forfatterpris for børne- og ungdomsbøger. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. feb. 2021 kl. 09:18 (CET)[svar]