Diskusjon:Kroatia/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ser at det har vært en liten redigeringskrig[rediger kilde]

... om en ekstern lenke her. Først har noen fjernet denne, uten å angi noen grunn. Deretter er denne endringen tilbakestilt og deretter stilt tilbake til de første endringen igjen. Jeg synes den bør stilles tilbake til å ha med ekstern lenke. Ser ingen grunn til å beholde denne redigeringen, da den er fjernet uten angitt begrunnelse. Jeg venter litt og ser det an om jeg får svar. Dersom det ikke kommer noen protester foreslår jeg at vi tilbakestiller den igjen, slik at lenke kommer med. --Odd Eivind 4. mar 2008 kl. 21:39 (CET)

Jeg vil si meg enig i det. Ingen grunn til hvorfor lenken bor fjernes..

Som det kommer frem av Jorunns redigeringsforklaring, så er dette lenkespam. Vi driver ikke reklamering av Kroatia, og vi lenker ikke til reisebyråer. Generelt sett tror jeg disse «alt-om»-sidene bør unngås. --Eivind (d) 11. mai 2008 kl. 16:51 (CEST)
Jeg har nå låst artikkelen for anonym redigering, da lenken fortsatt kommer tilbake, selv etter gjentatt tilbakestilling. --Eivind (d) 11. mai 2008 kl. 16:54 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kroatia. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. jul. 2017 kl. 13:09 (CEST)