Diskusjon:Krisesenter

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Lister og kontaktinformasjon[rediger kilde]

Det er to lister her, begge ser ut til å være ment til å liste opp alle krisesentre i Norge. Jeg skjønner ikke hvorfor de samme institusjonene skal listes opp to ganger i samme artikkel. Jeg ser heller ikke poenget med å ha pekere til kommunene krisesentere befinner seg i, i den alfabetiske listen. Jeg mener også at det ikke er ideelt å ha så detaljert kontaktinformasjon som navn på kontaktpersoner og deres mobiltlfnr, da dette fort kan bli utdatert. Da er det vel bedre å ha en link til de repektive hjemmesider? Så enten bør listene slås sammen eller kanskje fjernes helt og bare la lenkene stå igjen ? Synspunkter på dette ? Solbris 27. jul 2008 kl. 00:29 (CEST)

Hei! Det finnes to organisasjoner av krisesentre i Norge. En eller annen har fjernet de 15 som tilhører Norsk Krisesenterforbund. De vil snart bli listet opp på nytt.

Enig med Solbris. Ang: Alfabetisk liste over krisesentre tilknyttet Krisesentersekretariatet Listen viser jo ikke til krisesentrene, men til kommuneartikler på Wikipedia. Dette er det vel bare å fjerne? Mvh. Anne-Sophie Ofrim 13. okt 2009 kl. 19:21 (CEST)