Diskusjon:Kreti og pleti

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Etter mitt syn bommer interwikilenkjene som peikar på de:Hinz und Kunz, en:Tom, Dick and Harry og it:Tizio, Caio, Sempronio, Mevio, Filano e Calpurnio. Sjølv om desse uttrykka i tysk, engelsk og italiensk kan tyde om lag det same som Kreti og pleti på norsk, tur eg det er ryddigast å forbeholde interwikilenkjene til artiklar som handlar om det uttrykk med same tyding og opphav. Men sidan eg ikkje kjenner skikken her på no: meir presist, stryk eg ikkje lenkjene her, slik eg gjorde på nn:. --Knut 8. apr 2008 kl. 16:27 (CEST)

Ja, jeg tenkte på det selv og var usikker siden jeg hadde inntrykk av at den tyske artikkelen mer handlet om kreteer og pleteer snarere enn kreti og pleti slik vi gjør her, men ved nærmere øyesyn er det ikke slik, så jeg skifter. Også svenskene har i mellomtiden opprettet en tilsvarende artikkel. --Strappado 29. apr 2008 kl. 10:28 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kreti og pleti. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. apr. 2019 kl. 16:51 (CEST)[svar]