Diskusjon:Krepsens vendekrets

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det bør være en enkel sak å flette artiklene "Krepsens vendekrets" og "Stenbukkens vendekrets" inn i artikkelen "Vendekretsene" fordi all relevant informasjon pr. dato allerede ligger i artikkelen "Vendekretsene". Det eneste som mangler er historikk og slikt.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Sigurdhu (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg ser poenget, men personlig foretrekker jeg at vi bygger separate artikler for helt relevante oppslagsord fremfor å lage omdirigeringer til samleartikler. Wikipedia har plass nok. Krepsens vendekrets hadde 376 oppslag i desember 2009, Stenbukkens vendekrets 283. 91 6. jan 2010 kl. 22:45 (CET)
Jeg støtter 91. Jeg kan ikke se at denne sammenslåingen er gjennomført på noen andre språkversjoner. Hvorfor skal vi gjøre det annerledes på bokmål/riksmål? - mvh 4ing 8. jan 2010 kl. 23:21 (CET)
Ikke helt riktig. På tysk, dansk, tsjekkisk, japansk og koreansk wikipedia er det en fellesartikkel (det var bare ikke lagt inn iw-lenker, fikset nå). Jeg ser argumenter for å slå artiklene sammen, men også for å beholde separate artikler. Men som 91 sier er dette helt relevante oppslagsord som brukere ville forvente å finne her. Og etter å ha sett litt på artiklene på noen av språkversjonene med separate artikler ser det også ut til at det finnes nok relevant informasjon til å forsvare separate artikler. Samtidig vil det også være brukere som ønsker info om temaet «vendekrets», så det vil også være greit å ha en fellesartikkel. Jeg foreslår derfor at det ikke flettes, og at alle tre artiklene beholdes (en løsning som tsjekkisk wp også har valgt). Mvh Geanixx 13. jan 2010 kl. 13:35 (CET)
Det kan være en grei løsning, men da må det ryddes i mange av lenkene som er blitt endret. - 4ing 13. jan 2010 kl. 14:00 (CET)
Det er bare rundt 40-50 lenker til Vendekretsene, så det kan jeg fort fikse, hvis det ikke er flere innvendinger? – Geanixx 15. jan 2010 kl. 00:45 (CET)
OK, det er gått en uke og ingen flere innvendinger er kommet. Jeg har korrigert lenkene og fjernet flettetaggene. Mvh Geanixx 23. jan 2010 kl. 05:14 (CET)