Diskusjon:Kostreform for bedre helse

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Core2:

Deler av denne artikkelen kan ikke sies å være encyklopedisk.

Delen som omhandler NDF har i ikke noe med oppføringen "Foreningen Kostreform" (KOS) og bør fjernes ev, skrives om.

Frasen om at lavkarbo-diet i mange tilfeller medfører at en kan redusere eller slutte med insulin, er i best tilfelle svært omdiskutert innen legevitenskapen.

Etter min mening så bærer denne artiklene preg av å være reklame for KOS.

Core2 26. jan 2009 kl. 21:08 (CET)

Denne artikkelen er en del av kampanjen som foreningen holder på med nå[rediger kilde]

Når man ser på historikken til artikkelen fremgår det at de som har skrevet den utelukkende befatter seg med denne foreningen, samt å legge inn lenker til foreningens sider i andre artikler. I det siste har artikkelen blitt oppdatert av en bruker som kaller seg Jabekk, jfr. https://no.wikipedia.org/wiki/Spesial:Bidrag/Jabekk Leder i det såkalte fagrådet i foreningen heter da også Pål Jåbekk. Flere av artiklene som brukes som referanser er skrevet av foreningens leder Erik Hexeberg.
Denne artikkelen fremstår som en del av kampanjen foreningen holder på med nå med innlegg i diverse aviser osv. Ellers er det lite omtale å finne av foreningen ved Google-søk utenom at noen lavkarbo-kjendiser er blitt med i styrer osv. Det virker også som ikke alle er enig i Hexeberg & Co sin framstilling av Helsedirektoratets kostholdsråd, jfr. http://www.dagbladet.no/2015/01/09/kultur/meninger/kronikk/debatt/kosthold/37079284/ mvh, --Apple farmer (diskusjon) 9. jan. 2015 kl. 16:54 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kostreform for bedre helse. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 00:12 (CEST)[svar]