Diskusjon:Santi Cosma e Damiano

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel Santi Cosma e Damiano er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Wikipedia Santi Cosma e Damiano har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 39, 2005.

Navnet på artikkelen har blitt en hybrid. Jeg foreslår at den flyttes til enten "SS Cosma e Damiano" eller "Kosmas og Damiankirken". Cnyborg 15. nov 2004 kl.16:09 (UTC)

Isåfall blir det vel "Kosmas- og Damiankirken"? --Duffman 15. nov 2004 kl.16:15 (UTC)
Ja, det blir nok best. Cnyborg 15. nov 2004 kl.18:02 (UTC)

Cosmas og Damiankirken er bedre da den heter det på orginalspråket jeg bruker aldri Kosmas og Damian selv, da de er relativt ukjent i Norge. (De inngår i min hovedoppgave) -Nina- 15. nov 2004 kl.16:33 (UTC)

Kosmas og Damian er nevnt i en sentral del av den katolske liturgi, så de har vært kjent i Norge siden middelalderen, og har på norsk fått navneformen Kosmas og Damian. Dette stemmer også bedre med den egentlige formen av navnene, ettersom Cosmas er en latinisert skrivemåte.Cnyborg 15. nov 2004 kl.18:02 (UTC)

Hva mener forfatteren med legehelgenene? Artikkelen virker uferdig, uoversatt. Både Kosmas- og Damiankirken og Stegen sagaspill er nå utmerkede, enda artiklene er språklig utilstrekkelige. Det er synd. En utmerket artikkel burde være utmerket i alle betydninger av ordet. Chrisglie 26. sep 2005 kl.12:34 (UTC)

Denne artikkelen er ikke oversatt men skrevet ut fra den litteraturen som er oppgitt. Det er mulig at det bør skrives en egen artikkel om legehelgener på sikt, men det står litt mer i helgen biografien.

Det er mulig at den kan inneholde et par ukjente faguttrykk, men det er ikke så lett å begynne å arbeide med et fagområde det er skrevet lite om på wikipedia og få alle detaljer på plass med en gang. Det er også mulig at ikke alle eventuelle skrivefeilene er rettet. Det kom ikke noen kommentarer om dette da artikkelen var oppe til avstemning slik at det var mulig å bruke en eventuell kritikk til å forbedre den.---Nina- 26. sep 2005 kl.12:58 (UTC)

Artikkelen er absolutt glimrende nok, men flere utmerkede artikler får meg til å undre hvilke kriterier man setter til grunn. De burde renne over av eminense! Chrisglie 26. sep 2005 kl.13:39 (UTC)

Jeg synes også at det virker litt merkelig med en kåring på grunnlag av to stemmer; det kan tyde på at det ikke er alle som har fått med seg nomineringen. Den oppnådde kravet om minst 65% av stemmene, men jeg synes det bør være i det minste nok stemmer til at 65% betyr noe; bare to blir litt for tilfeldig. Cnyborg 26. sep 2005 kl.14:36 (UTC)

Det bør være et minsteantall - et bedre stemmesystem enn det nåværende. Chrisglie 27. sep 2005 kl.01:22 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kosmas- og Damiankirken. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 00:08 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kosmas- og Damiankirken. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. apr. 2019 kl. 22:00 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Santi Cosma e Damiano. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. des. 2023 kl. 12:59 (CET)[svar]