Diskusjon:Koreas arbeiderparti

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Synes ikke det er helt nøytralt når visse folk her på alle slags rare måter må prøve å slenge inn bemerkelse om partiet som kommunistisk, når partiet ikke har regnet seg selv som dette på mange år. Wikipedia er uten tvil ikke nøytralt! De fleste vil nok si seg enige i at Nord-Korea ikke er et arbeiderstyrt klasseløst samfunn, og når partiet ikke engang regner seg som dette selv synes jeg absolutt det bør fjernes. Te og kaker (diskusjon) 2. mar. 2015 kl. 19:45 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Koreas arbeiderparti. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 23:54 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Koreas arbeiderparti. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. okt. 2018 kl. 04:02 (CEST)