Diskusjon:Knagenhjelm

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Haugland, Orland og andre: Ikke legg inn stoff dere ikke kan godt nok. Det som stod om slekten Knagenhjelm her var i beste fall svært unøyaktig. Idawelheiberg 8. apr 2008 kl. 17:20 (CEST)

Flytteforslag: 'Knagenhjelm' → 'Knagenhjelm (slekt)'[rediger kilde]

Pmt, kunne du gitt en kort forklaring på hvorfor du har bedt om flyttingen? Trenger du plass til en annen artikkel? (Vi legger bare på kvalifikator i parentes hvis det er behov for å skille mellom flere artikler med samme oppslagsord, eller hvis det er stor sannsynlighet for at det vil være behov for det i fremtiden) – Danmichaelo (δ) 28. jul. 2014 kl. 20:24 (CEST)

Artikkelen gir en utfyllende slektshistorie for denne slekten, og jeg mente at oppslagsordet vil være i samsvar med f.eks oppslaget på Konow (slekt), Anker (slekt) Litt søkt den da , Cappelen (slekt), Rønneberg (slekt) osv. mvh --Pmt (diskusjon) 29. jul. 2014 kl. 00:09 (CEST)
Jeg lurer på om vi har en litt uheldig praksis her. Så lenge «Knagenhjelm» primært er navnet på en kjent slekt bør oppslagsordet føre til nettopp en artikkel om denne. For «Cappelen» blir det litt annerledes da man har et kjent forlag inni bildet :) Men når det gjelder Konow (slekt) mener jeg den egentlig burde vært flyttet til Konow. Samme med Rønneberg (slekt). – Danmichaelo (δ) 29. jul. 2014 kl. 00:28 (CEST)
Vi får vel bare avvente flere meninger... Vi har jo [Kategori:Norske slekter]. mvh --Pmt (diskusjon) 29. jul. 2014 kl. 00:45 (CEST)